Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ο Αλαφούζος αγόρασε τη συχνότητα παράνομα από την Αγροτική Τράπεζα

Υπάρχουν πληροφορίες από το Μαξίμου ότι ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς μετά από σχετική ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ. Ν. Νικολόπουλου για παρανομίες του ΣΚΑΙ ερεύνησε το θέμα και διαπίστωσε ότι ο βουλευτής έχει δίκιο στις κατηγορίες του. 

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες ο υπουργός θα απαντήσει στην ερώτηση Νικολόπουλου μέσα στην εβδομάδα. Μεταξύ των άλλων στην ερώτησή του ο κ. Νικολόπουλος ρωτούσε τον υπουργό εάν ο κ. Αλαφούζος απέκτησε τη συχνότητα νομίμως ή παρανόμως.
Ο κ. Αλαφούζος απέκτησε την πανελλήνια άδεια του Seven που ανήκε στο Γιώργο Πατατούδη και είχε κατασχέσει η Αγροτική Τράπεζα.
Ο τρόπος απόκτησης, κατά τον βουλευτή υπήρξε παράνομος και φαίνεται ότι ο υπουργός επικρατείας μετά από έρευνα διαπίστωσε του λόγου του αληθές του βουλευτή.
Υπάρχουν πληροφορίες ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και ότι ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ ίσως κλείσει εντός του θέρους.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αλαφούζος στη προσπάθειά του να αποφύγει το λουκέτο στο ΣΚΑΙ το τελευταίο καιρό έχει συναντήσεις με τη Μαριάννα Λάτση στη προσπάθειά του να την πείσει να μπει μέτοχος στο συγκρότημά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου