Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

VIDEO - Κάτοικοι στον Καρέα σε Λαφαζάνη....Βγάλε το σακάκι και έλα βοήθα

Την ώρα που η πυρκαγιά κατάκαιγε τον Υμηττό, με τις φλόγες να «γλύφουν» τα πρώτα σπίτια και τη φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης «έσκασε» με κοστούμι σε ένα παπάκι «να δει τι γίνεται στη φωτιά».

Οι κάτοικοι της περιοχής, που έβλεπαν την πύρινη κόλαση να πλησιάζει στα σπίτια τους, αποδοκίμασαν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος έφτασε στον Καρέα για να «εκτιμήσει την κατάσταση», άγνωστο με ποια θεσμική ιδιότητα. Εκτός κι αν υπουργός παντός καιρού, όπως είναι υπουργός παντός… νομίσματος.
Κάτοικοι που έδιναν τη μάχη με τους πυροσβέστες, για να σώσουν τα σπίτια τους, επιτέθηκαν φραστικά στον κ. Λαφαζάνη λέγοντας του «Τι ήρθατε να κάνετε; Τι ήρθατε εδω;», «Μικροπολιτική ήρθες να κάνεις;», «Βγάλε το σακάκι και έλα βοήθα ρε».
Όταν είσαι κυβέρνηση Παναγιώτη Λαφαζάνη ή πας στα μέτωπα της φωτιάς για να βοηθήσεις ή κάθεσαι σπίτι σου. Να πας για να δηλώσεις «αλληλεγγύη», όπως έκανες δεκαετίες ολόκληρες ως αριστεριστής, τέλος! Κατάλαβες πλατφόρμα;
Και καλά σου είπαν οι πολίτες; Τι πήγες να κάνεις εκεί; Δουλειά σου είναι; Το υπουργείο σου είναι; Ή πετάς το σακάκι και πέφτεις στη φωτιά ή πας σπίτι σου… Αστείε αλληλέγγυε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου