Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

VIDEO - Τσίπρας σε Φώφη...Ο Βαρουφάκης μπορεί να φορά κακόγουστα πουκάμισα αλλά δεν είναι λαμόγιο


Το  πουκάμισο που φορούσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Γιάνης Βαρουφάκης στην… διάρκεια της ώρας του πρωθυπουργού, στην οποία ο κ. Τσίπρας έδωσε εξηγήσεις για το σχέδιο Β΄, όπως και οι συχνές αποδράσεις του στην Αίγινα, δεν διέφυγε του ενδιεφέροντος του Πρωθυπουργού.

«Ο κ. Βαρουφάκης μπορεί να έχει κάνει λάθη, όπως όλοι μας. Μπορεί να έχει ευθύνες. Μπορείτε να τον κατηγορείτε όσο θέλετε για το πολιτικό του σχέδιο για τις δηλώσεις που έκανε για το ότι δεν φοράει καλόγουστα πουκάμισα και για το ότι πηγαίνει και κάνει διακοπές στην Αίγινα. Μπορείτε να τον κατηγορείτε γι’ αυτά δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε ότι είναι λαμόγιο όμως! Δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε ότι έκλεβε τα λεφτά του ελληνικού λαού! Δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε ότι είχε σχέδιο μυστικό να οδηγήσει τη χώρα στα βράχια!» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενός στην πρέοδρο του ΠΑΣΟκ κυρία Φώφη Γεννηματά

«Ο κ. Βαρουφάκης ως υπουργός των οικονομικών, κυρία Γεννηματά, την ώρα που ήταν υπουργός και έκανε και τα λάθη του, δεν έβγαζε τα λεφτά του στο εξωτερικό όπως έκανε ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών. Ο κ. Βαρουφάκης όσο ήταν υπουργός δεν έκρυβε τις λίστες των φορολογουμένων στα συρτάρια του όπως έκαναν ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Παπακωνσταντίνου! Και ο δικός μου συνεργάτης κυρία Γεννηματά δεν είχε αφορολόγητα – όπως είχε ο συνεργάτης του κ. Σαμαρά – αφορολόγητα σε τράπεζες της Ελβετίας και ευτυχώς η δικαιοσύνη κινείται και έμαθα ότι σήμερα δίνει λόγο στη δικαιοσύνη για τα λεφτά που είχε ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά στη λίστα Λαγκάρντ» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου