Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Τα έχωσε η Ζωή σε Τσίπρα και Παυλόπουλο

Ενοχλήθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από το  «εμπάργκο» του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και των άλλων πολιτικών αρχηγών στην εκδήλωση της για την πτώση της δικτατορίας.


Η Πέπη Ρηγοπούλου, που ανέβηκε στο βήμα της εκδήλωσης, σχολίασε: «Χαίρομαι που αυτή την ώρα διαβάζω σε sites τα οποία λένε ότι βρισκόμαστε σε μια απαγορευμένη εκδήλωση» για να συλλάβει ο τηλεοπτικός φακός την πρόεδρο της Βουλής να χαμογελά αυτάρεσκα.

Στη συνέχεια, στο περιθώριο της εκδήλωσης... ξεσπάθωσε σε διάφορα πηγαδάκια. «Αυτά δεν τα έχουν κάνει ούτε οι χειρότεροι Μνημονιακοί» είπε στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Πυρ και μανία ήταν και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος αφ' ενός δεν την κάλεσε στο γεύμα με τους πολιτικούς αρχηγούς, αφ' ετέρου δεν παρέστη στην εκδήλωση. «Η νέα αντίληψη θέλει τη Δημοκρατία να περιορίζεται σε γεύματα μεταξύ πολιτικών αρχηγών» ήταν το σχόλιο της προέδρου της Βουλής. Ακόμη και στην ευχή για «καλές διακοπές» είχε να απαντήσει: «Πάμε για διακοπές με μνημόνιο...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου