Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Οι εισαγγελεις Κυβέλου και Σίσκου «απομακρύνθηκαν» απο τον Σαμαρά με το που άγγιξαν τον Φάκελο "Παπαντωνίου –Φρεγάτες"!


Οι δυο γυναίκες Εισαγγελείς κκ Ευγενία Κυβέλου και Ελένη Σίσκου εξαϋλώθηκαν σε μία νύχτα, όταν συμπτωματικά άγγιξαν τον φάκελο με το μέγα σκάνδαλο των περιβόητων φρεγατών, για τις οποίες η γαλλική δικαιοσύνη φυλάκισε κόσμο για μίζες.
Την ίδια περίοδο ακριβώς, οι εφημερίδες των νταβατζήδων έγραφαν κάτι αγιογραφίες για τον φαύλο Παπαντωνίου. Με δημοσιογράφους όπως ο κύριος Δ. Κανελης, έμμισθος συνεργάτης του κυρίου Στουρνάρα, κουμπάρου και πουλέν του Παπαντωνίου.
Τον Ιανουάριο του 2014 ουδείς ασχολήθηκε με την καρατόμηση των δυο εισαγγελέων που «δεν έβαζαν νερό στο κρασί τους» και δεν δέχοντο ουτε τηλεφωνήματα από εκδότες. Κυρίως όμως δεν δεχόντουσαν κάτι δημοσιογράφους – φερεφωνα των νταβατζήδων, που λειτουργούν ως μεταφορείς επιθυμιών ή απειλών της διαπλοκής στους δικαστές («ξέρω ακόμα και που βάζει το πουλί του ο εισαγγελέας»). Το σημαντικότερο όμως ειναι η εκκωφαντική σιωπή για την υποθεση που ζημίωσε εκατοντάδες εκατομμύρια το ελληνικό δημόσιο.
Και το υπουργειο δικαιοσύνης τώρα, οφείλει να αναζητήσει αυτους τους φακέλους και να απαιτήσει εξηγήσεις. Για να μάθουμε τι έκανε το καθεστώς Αθανασίου – Μπίρμπου απέναντι στις πιέσεις των απατεώνων. Σιώπησε; Συνηγόρησε;
Ας δουμε λοιπόν κύριε Παρασκευόπουλε που είναι ο φάκελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου