Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Ο Σημιτης που «δεν ήξερε» είχε εκβιάσει τον Άκη το 1999 λόγω σκανδάλων για να μην διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ!

ΜΙΛΑ ΑΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.
Τελικά η παρουσία του Β. Βενιζέλου (για τις «επιδόσεις» του οποίου αναφερθήκαμε) και του Κ. Σημίτη στη δίκη του Άκη απέδειξε ότι ορισμένα, πολιτικά φθαρμένα στελέχη του εκπεσόντος καθεστώτος, είναι αμετανόητα. Ουδέν εδιδάχθησαν εκ του γεγονότος, ότι ο λαός τα έχει πετάξει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας!
Ο αξιότιμος κύριος Σημίτης, αίφνης, επιχείρησε να πείσει το πόπολο ότι… για τα σκάνδαλα στο ΥΠΕΘΑ επί ημερών Άκη έμαθε απ’ τα… ΜΜΕ και τη δικαστική έρευνα!
Η λέξη «συγγνώμη», η έκφραση «πολιτική ευθύνη», είναι προφανώς άγνωστα στοιχεία για τους εκπροσώπους του καταστροφικού για την Ελλάδα «εκσυγχρονισμού». Και πρωτίστως γι’ αυτόν που ο Κ. Καραμανλής αποκάλεσε «αρχιερέα της διαπλοκής»…
Ώστε λοιπόν απ’ τα ΜΜΕ και απ’ τη δικαστική έρευνα πληροφορήθηκε ο τότε πρωθυπουργός ότι στο ΥΠΕΘΑ γίνονταν της… διαπλοκής και της μίζας το κάγκελο!
Ώστε λοιπόν οι δημοσιογράφοι και οι δικαστικοί άνοιξαν τα μάτια του επικεφαλής του «εκσυγχρονισμού»!
Εμείς σε καμιά περίπτωση δεν υιοθετούμε τα όσα κυκλοφόρησαν τις παραμονές του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, τον Απρίλη του 1999.
Αν είναι δυνατόν!
Φυσικά και δεν τα υιοθετούμε.
Αλλά… είχαν κυκλοφορήσει.
Και αποκλείεται ο πρωθυπουργός της χώρας, ο επικεφαλής της κυβέρνησης που αντικατέστησε στο ΥΠΕΘΑ τον Αρσένη με τον Άκη, να μην… τα άκουσε.
ρωτάμε χωρίς να υιοθετούμε:
– Γιατί ο Άκης, ο οποίος έως και την παραμονή εκείνου του συνεδρίου διακήρυσσε σε όλους τους τόνους ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κόντρα στον Σημίτη (ο οποίος δεν ήθελε να ακούσει κάτι τέτοιο, επειδή επιθυμούσε να επανεκλεγεί πρόεδρος χωρίς αντίπαλο) και ξαφνικά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου πήρε πίσω ατάκτως την υποψηφιότητά του;
– Είναι αλήθεια, ότι ο Άκης απέσυρε ατάκτως την υποψηφιότητά του επειδή υπήρχαν «κάποιοι φάκελοι για τα εξοπλιστικά» που… μεταφέρθηκαν στο Μαξίμου;
– Αν αυτά είναι αλήθεια (που κάποιο… «στρατηγικό» πουλάκι μας διαβεβαιώνει ότι είναι!), πώς τώρα ο Σημίτης λέει ότι… πληροφορήθηκε από δημοσιογράφους και τη δικαστική έρευνα για το πάρτι με τις μίζες για τα εξοπλιστικά;
Επαναλαμβάνουμε, εμείς δεν υιοθετούμε τις προαναφερθείσες… κακόβουλες πληροφορίες, παρότι κάποιος… στρατηγός είχε μιλήσει γι’ αυτές.
Αλλά θα είχε πολύ, πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μας πει ο κύριος Σημίτης, αν γνώριζε, αν άκουσε βρε αδερφέ κάτι…
Διότι ναι μεν προστατευμένος απ’ το συρφετό των παπαγαλακίων της παραπληροφόρησης (τα οποία παρουσίασαν με… δοξαστικά την κατάθεσή του στη δίκη του Άκη!), μα δεν είναι όλοι Λωτοφάγοι, έλεος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου