Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Αλέξη, τελείωνε τον Βενιζέλο. Πλήρωσε κάθε υποβρύχιο 100 εκ. Ευρώ πάνω από τον Άκη.


Πολλοι βουλευτές της ΝΔ, πριν τις εκλογες του 2012, προσέγγισαν ορθότατα το σκανδαλο Βενιζέλου – Σάφα – Γερμανών. Ο Αργύρης Ντινόπουλος ορθότατα έγραφε πως το σκάνδαλο Βενιζέλου είναι δυο φορές χειρότερο από του Άκη.
Τότε γιατι ο Βενιζέλος ειναι ακόμα έξω, ενώ ο Άκης και η συζυγος του σαπίζουν στην φυλακή; Μα επειδή ο Άκης αποδείχτηκε ερασιτέχνης, με το πανηγύρι των αντισταθμιστικών, την ίδια στιγμή που ο Βενιζέλος πανηγύριζε πως τα κατάργησε!
Εδώ κρύβεται όλο το «μυστικό» Βενιζέλου. Όλη η συμφωνία του Άκη, με υλικά και υποβρύχια παραδομένα, με αντισταθμιστικά, μίζες και σκάνδαλα, ανέβασε το τελικό κόστος ανά υποβρύχιο, στα 440 εκατομμύρια ευρώ.
Η αντίστοιχη συμφωνία Βενιζέλου όμως, για την οποία πανηγυρίζει ο Βενιζέλος, ανέβασε το τελικό κόστος στα 540 εκατομμύρια ανά υποβρύχιο! Χωρις αντισταθμιστικά, με ασυλία στους μιζαδόρους γερμανούς που ήδη είχε τσιμπήσει η Γερμανική δικαιοσυνη, με τον Άκη ακόμα ελεύθερο. Και φυσικά, το μεγαλύτερο σκανδαλο όλων, να αποσυνδέσει τις πληρωμές από την πρόοδο των εργασιών, για να δώσει πακτωλό μετρητών στον Σάφα!
Γιατί να δώσει «μπροστά» τόσα μετρητά στον Σάφα, ενώ πανηγύριζε για την έλλειψη αντισταθμιστικών;
Γιατί η συμφωνία κλείστηκε στο Άμπου Ντάμπι; Γνωστό τραπεζικό παράδεισο.
Γιατι στ’ αλήθεια πληρώσαμε καπέλο 200 εκατομμυρια και δώσαμε ασυλία στους γερμανούς, την στιγμή που θα έπρεπε να τους ζητούμε ΝΟΜΙΜΑ κάτι δισεκατομμύρια Ευρώ; Όπως ακριβως χορεύει τωρα ο Καμμένος την Rheinmetall.
Επειδή το ΥΠΕΘΑ έχει στείλει ήδη τα στοιχεια στην δικαιοσυνη με τον Πάνο Καμμένο να λέει χαρακτηριστικά ότι ο Άκης είναι ψιλικατζίδικο μπροστά στο «σουπερ μάρκετ»…
Επειδή ο Σουλτς που ηθελε τον Καμμένο εκτός κυβέρνησης, το βούλωσε μόλις βγάλαμε την συνεντευξη Αβατάγγελου και τις σχέσεις Σρέντερ – Σουλτς – Σημίτη…
Επειδή τα παχύδερμα της διαπλοκής βαδίζουν πάνω σε λείψανα Ελλήνων…
Ενημερώστε τους συντρόφους κύριε Τσίπρα οτι ψευτομαγκές και εκβιασμοί από λείψανα δεν πιάνουν και πραγματοποιείστε την εξεταστική για την οποία υπάρχουν πλεον τα στοιχεία και αποτελεί προεκλογική δέσμευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου