Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΦΩΤ0 - Υπουργός με εμπειρία στη ψήφιση μνημονίων και στη δημιουργία ανεργίας....ζητά δουλειά σε αγγελία

Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο με αγγελία που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδα ευρέσεως εργασίας, στην οποία αναφέρεται ότι ο πρώην Έλληνας υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος ψάχνει δουλειά.
«Πρώην υπουργός, 13 χρόνια εμπειρίας στην πολιτική υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης, 15 χρόνια εμπειρίας ως δημοσιογράφος – πολεμικός ανταποκριτής, δικηγόρος, μιλάει αγγλικά και γαλλικά, ειδικός στην επικοινωνία και στη διαχείριση κρίσεων, διοικητικές ικανότητες σε καταστάσεις υψηλού κινδύνου…» είναι μερικά από τα στοιχεία που φέρεται να αναφέρει στην εν λόγω αγγελία ο Αργύρης Ντινόπουλος, προσθέτοντας ότι υπάρχει «η δυνατότητα να μετακομίσει άμεσα».
Δεν είναι λίγοι ωστόσο αυτοί που διερωτώνται στο διαδίκτυο σχετικά με το αν η αγγελία είναι αληθινή ή αν κάποιος αποφάσισε να «τρολάρει» κατ’ αυτόν τον τρόπο τον κ. Ντινόπουλο.

1 σχόλιο:

  1. Αγρότης με 1.000 στρέμματα πληρώνει 70 € το μήνα ασφάλεια για ι/φ περίθαλψη και Εθνική σύνταξη. Ο μικροεπαγγελματίας με 15 καφέδες την ημέρα, 470 € το μήνα.!!! Αργόστροφοι υπεύθυνοι ξυπνήστε ! Το ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ, το ΤΣΜΕΔΕ, το ταμείο Νομικών, το Τέλος Επιτηδεύματος, δεν είναι Συνταγματικά. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΌΛΟΙ ΕΚΕΙ συντηρείτε αυτό το διαρκές έγκλημα ! Ένας είναι ο στόχος: να γκρεμίσουν την κυβέρνηση. Έτσι και ανεβούν στην εξουσία, έ ρε γλέντια !!! Αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, μας πίνει το αίμα το ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ και η εφορία 45% και η γραφειοκρατία φρενάρει κάθε ανάπτυξη με θέσεις εργασίας. Να πάρει ο διάολος τη γραφειοκρατία !!!
    Ακύρωση όλων των συμβάσεων σε ενοικιαζόμενα κτίρια, και στάση πληρωμών.
    Η φράση και η επιλογή: εγώ δεν ασχολούμαι με την πολιτική, να ξέρεις, οτι πάντα θα σε κυβερνούν Λοβέρδοι, Θεοχάρηδες, ποταμίσιοι, δημοσιογραφίσκοι. Το ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ διοικείται με νόμο του 1967 (δικτατορίας), για ένα κάτοικο διαφορά, απο 1999 σε 2000 κατοίκους, χρεώνεσαι 7 φορές περισσότερες εισφορές ακόμα και με μηδενικό εισόδημα. Έτσι μας κυβέρνησαν 40 ΧΡΌΝΙΑ Ν.Δ. , ΠΑΣΟΚ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΉ κ. συνεργασίες. To TEBE OAEE ΤΣΜΕΔΕ κ.α. είναι αυτασφάλιση. Η αυτασφάλιση δεν είναι υποχρεωτική. Διαγραφή οφειλών τώρα, και από 80 € υγεία για όλους και εθνική σύνταξη.
    Όσοι πήγαν φυλακή για το ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ, ΤΣΜΕΔΕ κ. α., να αποζημιωθούν με συμψηφισμό οφειλών προς την εφορία.
    Περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα ΚΟΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ http://www.tasiopoulospanagiotis.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή