Σάββατο 25 Απριλίου 2015

VIDEO - Απίστευτη καταγγελία Κροκίδη Έλληνες εκλεγμένοι και υπάλληλοι στην Ε.Ε.δηλώνουν σαμποτάροντας "η κυβέρνηση είναι τρομοκράτες, βομβιστές και κομμουνιστές"

Σε μια απίστευτη καταγγελία  προέβη ο πρόεδρος της της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) Σαβας Κροκίδης σε τηλεοπτική εκπομπή για ελληνες εκπρόσωπους μας στην ΕΕ υπάλληλους και άλλους που δεν κανουν το καθήκον τους αλλά αντίθετα σαμποτάρουν την κυβέρνηση και την χώρα Υπαρχουν ελληνες που  μας εκπρόσωπούν στην ΕΕ και περιφέρονται δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση  τρομοκρατών, Βομβιστών και κομουνιστών.
Δείτε το βίντεο από το 13:20 και μετά 
πηγή:http://papaioannou-giannis.net/2015/04/25/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF/

1 σχόλιο:

  1. Κορκίδη και παρέα ξυπνήστε μας πεθάνατε.. ! Αγρότης με 1.000 στρέμματα πληρώνει 70 € το μήνα ασφάλεια για ι/φ περίθαλψη και Εθνική σύνταξη. Ο μικροεπαγγελματίας με 15 καφέδες την ημέρα, 470 € το μήνα.!!! Αργόστροφοι υπεύθυνοι ξυπνήστε ! Το ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ, το ΤΣΜΕΔΕ, το ταμείο Νομικών, το Τέλος Επιτηδεύματος, δεν είναι Συνταγματικά. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΌΛΟΙ ΕΚΕΙ συντηρείτε αυτό το διαρκές έγκλημα ! Ένας είναι ο στόχος: να γκρεμίσουν την κυβέρνηση. Έτσι και ανεβούν στην εξουσία, έ ρε γλέντια !!! Αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, μας πίνει το αίμα το ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ και η εφορία 45% και η γραφειοκρατία φρενάρει κάθε ανάπτυξη με θέσεις εργασίας. Να πάρει ο διάολος τη γραφειοκρατία !!!
    Ακύρωση όλων των συμβάσεων σε ενοικιαζόμενα κτίρια, και στάση πληρωμών.
    Η φράση και η επιλογή: εγώ δεν ασχολούμαι με την πολιτική, να ξέρεις, οτι πάντα θα σε κυβερνούν Λοβέρδοι, Θεοχάρηδες, ποταμίσιοι, δημοσιογραφίσκοι. Το ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ διοικείται με νόμο του 1967 (δικτατορίας), για ένα κάτοικο διαφορά, απο 1999 σε 2000 κατοίκους, χρεώνεσαι 7 φορές περισσότερες εισφορές ακόμα και με μηδενικό εισόδημα. Έτσι μας κυβέρνησαν 40 ΧΡΌΝΙΑ Ν.Δ. , ΠΑΣΟΚ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΉ κ. συνεργασίες. To TEBE OAEE ΤΣΜΕΔΕ κ.α. είναι αυτασφάλιση. Η αυτασφάλιση δεν είναι υποχρεωτική. Διαγραφή οφειλών τώρα, και από 80 € υγεία για όλους και εθνική σύνταξη.
    Όσοι πήγαν φυλακή για το ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ, ΤΣΜΕΔΕ κ. α., να αποζημιωθούν με συμψηφισμό οφειλών προς την εφορία.
    Περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα ΚΟΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ http://www.tasiopoulospanagiotis.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή