Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Η Τρέμη Τρέμει για την "σπίλωση" της εικόνας του Μπόμπολα

Χρειάστηκε να περάσουν 50 λεπτά από την έναρξη του δελτίου ειδήσεων για να γίνει αναφορά στο θέμα
Στην υπόθεση σύλληψης του Λεωνίδα Μπόμπολα για φοροδιαφυγή 4 εκ ευρώ, αναφέρθηκε πενήντα λεπτά από την έναρξή του, το δελτίο ειδήσεων του Mega . Η Όλγα Τρέμη έκανε λόγο για  «φορολογική εκκρεμότητα που ήταν στη φάση της διευθέτησης» και παράλληλα εξέφρασε «τις ανησυχίες και τον προβληματισμό που γεννά ο τρόπος χειρισμού της υπόθεσης και η εξάντληση κάθε αυστηρότητας στο πρόσωπο ενός επιχειρηματία».
Πιο αναλυτικά αναφέρθηκε από την Όλγα Τρέμη: «η φορολογική εκκρεμότητα του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα μπήκε στο αρχείο μετά την οριστική διευθέτησή με πρωτοβουλία του ιδίου».
«Η φορολογική εκρεμμότητα βρισκόταν στη φάση τη διευθέτησης και μάλιστα είχε δοθεί από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές προθεσμία ένδικων μέσων ή συμβιβασμού μέχρι τις 30 Απριλίου του 2015. Ο τρόπος χειρισμού της υπόθεσης πάντως και η εξάντληση κάθε αυστηρότητας στο πρόσωπο ενός επιχειρηματία που είναι σε διαδικασία διευθέτησης των υποχρεώσεών του και η προσπάθεια να σπιλωθεί η επαγγελματική και προσωπική του εικόνα δημιουργεί προβληματισμό. Επίσης τέτοιου είδους χειρισμοί προκαλούν ανησυχία και δυσπιστία στον επιχειρηματικό κόσμο καθώς πλέον αρκεί μια φορολογική εκκρεμότητα ώστε να δημιουργηθούν εντυπώσεις και να επιβληθεί η ίδια μεταχείριση και σε άλλους επιχειρηματίες και απλούς πολίτες με αυτήν που επιβληθεί στον Λεωνίδα Μπόμπολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου